Modernisera din webbplats

3 maj, 2016 - Marknadsföring

Hur ser din webbplats ut?

Många företag sitter kvar med en webbplatslösning som kom till under tidigt 2000-tal, eller kanske rentav under 1990-talet. Det är ofta hemmasnickrade sajter – skapade av småföretagaren själv. Vi på Online Branding tycker självklart att det är kul med personer som vill lära sig och själv skapar sin närvaro på nätet. Problemet är att utvecklingen ofta stannar av och webbplatsen blir mer och mer omodern med tiden. Detta ger flera negativa effekter. För det första påverkas avslutsfrekvensen om kunderna ser webbplatsen som föråldrad. För det andra så påverkas din ranking på Google om sajten är byggd med gammal HTML-kod där bl.a. korrekta rubriker saknas.

Det senare problemet är vad vi på Online Branding fokuserar på. Att synliggöra dig som företagare.

Vi genomför nödvändiga förändringar på din webbplats, men i vissa fall behövs en total omgörning för att nå hela vägen. Det kan ses som avskräckande investeringar att både köpa SEO-tjänster och dessutom anlita en webbyrå för skapandet av en ny webbplats. Men ofta är det en investering som snabbt kommer betala sig och leda till högre försäljning framöver.

Vi vill uppmuntra såväl våra befintliga som potentiella kunder att hålla sin webbplats i modernt skick. Vi är övertygade om att en modern webbplats i kombination med sökmotoroptimering är receptet för en lyckad onlinetillvaro.

Skapa en bra webbplats